Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Limburgers in de prijzen bij de landelijke Party Awards

Geplaatst opdonderdag 29 november 2018 - 12:22

Café 't Hoekje in Valkenburg is door het publiek uitgeroepen tot de beste party-kroeg van Nederland. Het Valkenburgse feestcafé kreeg de meeste stemmen.

De prijs van de vakjury ging naar een party-café in Amsterdam. Café Dotje in Panningen werd door de vakjury verkozen tot beste feestlocatie van Zuid-Nederland.

Bratwurst
Succes was er ook voor het DJ-duo Beck und Bauer uit Helden. Zij scoorde het beste bij het publiek in de categorie populaire Duitse DJ-act of band. Beck und Bauer is onder meer bekend van het nummer Brötchen Currywurst dat ze opnamen met Bjorn van Berkel. Winnaar bij de vakjury werd daar de Zuid-Limburgse formatie Wir Sind Spitze.

Feest
De Party Awards zijn in het leven geroepen om meer aandacht te krijgen voor Nederlandse feestartiesten en feestzalen. De uitreiking vond woensdagavond plaats.

Café Dotje Panningen wint Party Award
Café Dotje

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen