Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgers brengen eerbetoon aan Bruce Springsteen

Geplaatst opmaandag 10 augustus 2015 - 17:08

Limburgse artiesten spelen in september een belangrijke rol tijdens een eerbetoon aan Bruce Springsteen in de Amsterdamse poptempel Paradiso.

Onder meer Jack Poels, Marco Roelofs en Frans Pollux en zijn band spelen op 26 september hun versie van Springsteen-nummers tijdens 'BRUCE!'.

Boek
Het is veertig jaar geleden dat het Amerikaanse popicoon doorbrak met het album 'Born to Run'. Ook wordt Springsteen in september 66 jaar. Op de
avond is tevens de presentatie van het boek 'Bruce En Ik', waarin 25 schrijvers vertellen wat de muziek van Springsteen voor hen betekent. Het boek is samengesteld door popjournalist Leon Verdonschot.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Mini-docu over Neet oét Lottum in Top 2000 a gogo
Marco Roelofs nieuwe programmeur De Effenaar
'Oude acts op Pinkpop? Popmuziek is oud!'
Album Marco Roelofs via crowdfunding
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen