Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgers beboet bij illegaal feestje in Belgische grot

Geplaatst opmaandag 23 november 2020 - 12:10

De Belgische politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een einde gemaakt aan een illegaal feest in de mergelgrotten in Riemst, vlak over de grens bij Maastricht.

Volgens de politie waren zo'n 27 feestvierders in de grotten ter hoogte van Castertweg aanwezig. Ongeveer de helft kwam uit Maastricht.

Bier en sterke drank
Rond 2:00 uur ging de politie een kijkje nemen. De politie laat weten dat er met een laptop en een mengpaneel voor muziek werd gezorgd. Ook was er sterke drank en bier aanwezig. Alle feestgangers hebben een boete gekregen voor het overtreden van het samenscholingsverbod en de avondklok, die in België geldt.

Bestelbus
Diezelfde nacht heeft de Belgische politie nog een aantal Limburgers op de bon geslingerd. Rond 4:30 uur reed er een bestelbusje op de Muizenberg. De elf inzittenden hebben ook een boete gekregen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen