Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburger zoekt bij sekswebshop vooral naar nepvagina

Geplaatst opwoensdag 15 november 2017 - 17:39

Als het om seksspeeltjes gaat, wordt in Limburg op internet vooral gezocht naar fleshlights.

Dat is tenminste de conclusie die couponnetjeswebsite Kortingscode.nl trekt uit een onderzoek in hun eigen internetstatistieken.

Mannenspeeltje
Limburg is de enige provincie waar het masturbatiespeeltje voor mannen bovenaan de zoekstatistieken staat. Voor wie het niet weet: zoals een dildo is bedoeld om plezier te geven bij het inbrengen, is een fleshlight een attribuut dat plezier geeft als je er zelf iets inbrengt.

Je zou er dus de conclusie uit trekken dat het vooral mannen zijn die in deze provincie shoppen naar seksspeeltjes. Al kan het natuurlijk ook dat er in steenkolen-Engels wordt gezocht naar een zaklamp.

Verschil
Volgens het onderzoek verschillen de voorkeuren per provincie. In Drenthe en Utrecht wordt vooral gezocht naar opblaaspoppen, terwijl in Zuid-Holland, Brabant en Gelderland de handboeien het populairst zijn. Landelijk gezien zijn het de traditionele dildo's en vibrators waar het meest naar wordt gezocht.

Flevoland stijf bovenaan
De onderzoekers keken ook naar in welke provincie het meest op het internet werd gezocht naar
slaapkamerspeelgoed. Flevoland steekt er wat dat betreft met kop en schouders bovenuit. Daar zoekt meer dan 85 procent van de gebruikers van de kortingsbonnetjeswebsite naar hulpmiddelen voor in bed. In Limburg is dat 70 procent.

Leeftijden
Die webshops worden vooral bezocht door mensen van 25 tot 34 jaar oud, gevolgd door de jongvolwassenen tussen de 18 en 24. Mensen van boven de 45 gaan volgens het onderzoek voor hun speeltjes liever naar een ouderwetse seksshop waar ze de spullen eerst zelf kunnen inspecteren en wellicht nog wat advies kunnen krijgen van de verkoper.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen