Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburger werkt onder vleugels van Afrojack aan dj-droom

Geplaatst opmaandag 12 april 2021 - 14:10

De 23-jarige Jordy Gobbels uit Sittard, in de dj-wereld bekend als Chasner, heeft een nieuw contract getekend bij het label van dj-grootheid Afrojack. Onder de vleugels van de wereldster kan de Sittardenaar nu proberen zijn droom werkelijkheid te maken.

"Het vernieuwde contract is een mooie kans voor mij", zegt Gobbels.

Wall Recordings
De Sittardenaar stond al onder contract bij Wall Recordings, het label van Afrojack. "Ik heb me de afgelopen jaren gefocust op de ontwikkeling van mezelf als producer en dj. Zo heb ik ook gewerkt aan plannen om aan Chasner te werken", zegt hij. "En daar is het nieuwe contract uit voortgekomen. Het is natuurlijk fantastisch om daarin het vertrouwen van Nick (Afrojack, red.) en zijn management (241 Management, red.) te krijgen."

Coronavirus
Door de coronapandemie heeft de talentvolle dj geen optredens gehad. Een groot gemis, zo zegt hij zelf. "Alle artiesten missen natuurlijk festivals en andere optredens, maar daarentegen heb ik wel heel veel tijd gehad om nieuwe muziek te maken. Zo heb ik me bijvoorbeeld toegelegd op een breder spectrum: dus ook radiovriendelijke tracks", zegt Chasner. "Uiteraard heb ik ook nog de nodige festivalmuziek gemaakt. Dus zodra dat weer kan, heb ik genoeg nieuwe tracks."

Een van de nummers die hij afgelopen jaar heeft gemaakt, is Return of the Mack. Samen met Afrojack en Rob Adans nam hij de klassieker van Mark Morrison onder handen. De track kwam eind februari uit en is al bijna 3 miljoen keer gestreamd

Studie
In de coronaperiode is de dj ook weer in de boeken gedoken en heeft hij zijn studie aan de Rockacademie in Tilburg weer opgepakt. "Ik hoop dit jaar af te studeren. Dat komt wel goed", zegt hij. "Ondanks het feit dat ik geen optredens heb, is het toch heel druk. De studie combineren met producen is best lastig. Dus goed plannen is belangrijk."

Tomorrowland
De Sittardenaar stond in 2018 naast Afrojack op Tomorrowland. De wereldster had zijn pupil uitgenodigd op het podium van het populaire dancefestival in het Belgische Boom. "Het blijft natuurlijk mijn doel om daar ooit zelf te staan", zegt hij.

Piano
Gobbels begon zijn muzikale carrière toen hij vier jaar oud was. In eerste instantie kreeg hij pianoles. Op zijn twaalfde kwam hij voor het eerst in aanraking met elektronische muziek. Hij begon een beetje te experimenteren. En niet geheel onverdienstelijk. Niet alleen Afrojack ziet het helemaal zitten in de Sittardenaar. Ook supersterren als Martin Garrix, Hardwell, Tiësto, David Guetta en Diplo draaien zijn platen over de hele wereld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen