Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburger werkt onder vleugels van Afrojack aan dj-droom

Geplaatst opmaandag 12 april 2021 - 14:10

De 23-jarige Jordy Gobbels uit Sittard, in de dj-wereld bekend als Chasner, heeft een nieuw contract getekend bij het label van dj-grootheid Afrojack. Onder de vleugels van de wereldster kan de Sittardenaar nu proberen zijn droom werkelijkheid te maken.

"Het vernieuwde contract is een mooie kans voor mij", zegt Gobbels.

Wall Recordings
De Sittardenaar stond al onder contract bij Wall Recordings, het label van Afrojack. "Ik heb me de afgelopen jaren gefocust op de ontwikkeling van mezelf als producer en dj. Zo heb ik ook gewerkt aan plannen om aan Chasner te werken", zegt hij. "En daar is het nieuwe contract uit voortgekomen. Het is natuurlijk fantastisch om daarin het vertrouwen van Nick (Afrojack, red.) en zijn management (241 Management, red.) te krijgen."

Coronavirus
Door de coronapandemie heeft de talentvolle dj geen optredens gehad. Een groot gemis, zo zegt hij zelf. "Alle artiesten missen natuurlijk festivals en andere optredens, maar daarentegen heb ik wel heel veel tijd gehad om nieuwe muziek te maken. Zo heb ik me bijvoorbeeld toegelegd op een breder spectrum: dus ook radiovriendelijke tracks", zegt Chasner. "Uiteraard heb ik ook nog de nodige festivalmuziek gemaakt. Dus zodra dat weer kan, heb ik genoeg nieuwe tracks."

Een van de nummers die hij afgelopen jaar heeft gemaakt, is Return of the Mack. Samen met Afrojack en Rob Adans nam hij de klassieker van Mark Morrison onder handen. De track kwam eind februari uit en is al bijna 3 miljoen keer gestreamd

Studie
In de coronaperiode is de dj ook weer in de boeken gedoken en heeft hij zijn studie aan de Rockacademie in Tilburg weer opgepakt. "Ik hoop dit jaar af te studeren. Dat komt wel goed", zegt hij. "Ondanks het feit dat ik geen optredens heb, is het toch heel druk. De studie combineren met producen is best lastig. Dus goed plannen is belangrijk."

Tomorrowland
De Sittardenaar stond in 2018 naast Afrojack op Tomorrowland. De wereldster had zijn pupil uitgenodigd op het podium van het populaire dancefestival in het Belgische Boom. "Het blijft natuurlijk mijn doel om daar ooit zelf te staan", zegt hij.

Piano
Gobbels begon zijn muzikale carrière toen hij vier jaar oud was. In eerste instantie kreeg hij pianoles. Op zijn twaalfde kwam hij voor het eerst in aanraking met elektronische muziek. Hij begon een beetje te experimenteren. En niet geheel onverdienstelijk. Niet alleen Afrojack ziet het helemaal zitten in de Sittardenaar. Ook supersterren als Martin Garrix, Hardwell, Tiësto, David Guetta en Diplo draaien zijn platen over de hele wereld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen