Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburger voert ranglijst jonge miljonairs aan

Geplaatst opwoensdag 22 mei 2019 - 11:26

De Top 100 Jonge Nederlandse Miljonairs wordt dit jaar aangevoerd door een Limburger.

De geboren en getogen Kerkradenaar Stijn Koster staat met een geschat vermogen van 150 miljoen euro op de eerste plek van de jaarlijkse lijst van Quote Magazine.

Welvaart
Het businessmagazine heeft een lijst samengesteld met succesvolle en welvarende ondernemers die jonger dan veertig jaar oud zijn. Behalve lijstaanvoerder Koster, die zijn fortuin heeft verdiend met een bedrijf dat gespecialiseerd is in gameservers, staan er nog twee Limburgse rijkaards in de top 10. De 35-jarige Wouter Bakker en zijn 39-jarige collega Gerjan den Hartog staan op de derde en de vierde plek.
Het tweetal, dat samen het Venlose online warenhuis VidaXL bestiert, heeft een geschat vermogen van 95 miljoen euro.

Spele.nl
Verderop in de lijst zijn nog twee Limburgers te vinden. Niels van Huet staat met een geschat vermogen van 15 miljoen euro op plek 59. De Sittardenaar heeft in het verleden spelletjeswebsite spele.nl opgericht. Uiteindelijk heeft hij die voor een fraai bedrag verkocht. Maurice Daamen is nieuw in de lijst. Hij staat met een geschat vermogen van 12 miljoen euro op de 73ste plek. Daamen is de mede-eigenaar van de in Herten gevestigde zuivelhandelaar Numidia.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen