Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Limburger voert ranglijst jonge miljonairs aan

Geplaatst opwoensdag 22 mei 2019 - 11:26

De Top 100 Jonge Nederlandse Miljonairs wordt dit jaar aangevoerd door een Limburger.

De geboren en getogen Kerkradenaar Stijn Koster staat met een geschat vermogen van 150 miljoen euro op de eerste plek van de jaarlijkse lijst van Quote Magazine.

Welvaart
Het businessmagazine heeft een lijst samengesteld met succesvolle en welvarende ondernemers die jonger dan veertig jaar oud zijn. Behalve lijstaanvoerder Koster, die zijn fortuin heeft verdiend met een bedrijf dat gespecialiseerd is in gameservers, staan er nog twee Limburgse rijkaards in de top 10. De 35-jarige Wouter Bakker en zijn 39-jarige collega Gerjan den Hartog staan op de derde en de vierde plek.
Het tweetal, dat samen het Venlose online warenhuis VidaXL bestiert, heeft een geschat vermogen van 95 miljoen euro.

Spele.nl
Verderop in de lijst zijn nog twee Limburgers te vinden. Niels van Huet staat met een geschat vermogen van 15 miljoen euro op plek 59. De Sittardenaar heeft in het verleden spelletjeswebsite spele.nl opgericht. Uiteindelijk heeft hij die voor een fraai bedrag verkocht. Maurice Daamen is nieuw in de lijst. Hij staat met een geschat vermogen van 12 miljoen euro op de 73ste plek. Daamen is de mede-eigenaar van de in Herten gevestigde zuivelhandelaar Numidia.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen