Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburger terug van geheime opnames Russisch ruimtestation

Geplaatst opdinsdag 11 juli 2017 - 17:26

Het is zijn grootste en gevaarlijkste avontuur. Bob Thissen uit Hoensbroek is net thuis. Hij heeft in het geheim filmopnames gemaakt in een verlaten ruimtestation in Kazachstan.

De urban explorer uit Hoensbroek leeft voor zijn passie. Over de hele wereld bezoekt hij met collega-explorers verlaten huizen, fabrieken en andere locaties.

Ruimtestation Bajkonoer
De expeditie naar het oude, maar nog steeds bewaakte ruimtestation Bajkonoer levert spectaculaire beelden op. In een immens grote hangar filmen ze twee Buran ruimtevaartuigen.

Pottenkijkers
De toestellen, afgetakeld en onder een dikke laag stof, waren ooit Russische varianten op de Amerikaanse spaceshuttle. Begin jaren negentig is de basis, die nog steeds geldt als Russisch grondgebied, gesloten en verboden gebied voor pottenkijkers.

Lees ook: Limburger breekt in bij zwaarbewaakte Russische ruimtebasis

Het verslag van de trip naar Bajkonoer

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op l1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburger breekt in bij zwaarbewaakte Russische ruimtebasis
Hoensbroekse urban explorer op avontuur in eigen land
Urban explorer uit Hoensbroek krijgt serie op NPO3
Fukushima niet veilig voor urban explorer uit Hoensbroek
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen