Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburger nieuwe topman bij Google Nederland

Geplaatst opdinsdag 28 april 2020 - 12:13

De 41-jarige Martijn Bertisen uit Jabeek is benoemd tot nieuwe topman van Google Nederland.

Bertisen volgt Pim van der Feltz op bij de internetgigant. Per 1 juli gaat de geboren en getogen Limburger aan de slag als country manager.

Londen
Bertisen begon in 2007 bij Google in Londen. In 2015 trad hij toe tot het managementteam van Google UK. Hij keert nu terug naar zijn geboorteland.

Ongekende tijd
"Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op het geweldige werk dat Pim (Feltz, red.) de afgelopen 12 jaar heeft gedaan in Nederland", zegt Bertisen in een persbericht van Google. "Dit is een ongekende tijd om in deze nieuwe rol te beginnen, en mijn eerste prioriteit zal zijn ervoor te zorgen dat onze medewerkers en klanten alle ondersteuning blijven krijgen die ze nodig hebben om deze uitdagende tijden door te komen." Tenslotte zegt hij nog dat hij ernaar uitkijkt om weer naar Nederland te verhuizen.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen