Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburger komt om door val van balkon in Bangkok

Geplaatst opmaandag 30 april 2018 - 12:51

Een 20-jarige man uit Ospel is overleden na een val van een balkon in de Thaise hoofdstad Bangkok.

Het lichaam van Rik Salmans werd maandagmorgen vroeg gevonden op straat, naast een 20 verdiepingen hoog appartementengebouw.

Vader
Zijn vader Eric Salmans bevestigt dat zijn zoon in Thailand op vakantie is. Via social media heeft hij de berichten over het ongeluk gelezen. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt het ongeluk, en heeft contact opgenomen met de nabestaanden.

Avond stappen
Volgens de Bangkok Times was hij eerst op een auto gevallen en belandde hij daarna met ernstige hoofdwonden en botbreuken op het asfalt. De Ospelnaar was volgens de Thaise krant na een avond stappen op de toeristische Khao San Road meegegaan met een 37-jarige Thaise naar haar appartement op de vijfde etage.

Gedronken
De Thaise zou volgens de krant op het toilet geweest zijn toen Salmans een luchtje ging scheppen op het balkon. De bewoonster van het appartement zei tegen de lokale politie dat Salmans gedronken had.

Onderzoek
De Thaise politie gaat nog camerabeelden bekijken om haar verhaal te staven. In het appartement waren geen sporen van een vechtpartij.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen