Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburger komt om door val van balkon in Bangkok

Geplaatst opmaandag 30 april 2018 - 12:51

Een 20-jarige man uit Ospel is overleden na een val van een balkon in de Thaise hoofdstad Bangkok.

Het lichaam van Rik Salmans werd maandagmorgen vroeg gevonden op straat, naast een 20 verdiepingen hoog appartementengebouw.

Vader
Zijn vader Eric Salmans bevestigt dat zijn zoon in Thailand op vakantie is. Via social media heeft hij de berichten over het ongeluk gelezen. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt het ongeluk, en heeft contact opgenomen met de nabestaanden.

Avond stappen
Volgens de Bangkok Times was hij eerst op een auto gevallen en belandde hij daarna met ernstige hoofdwonden en botbreuken op het asfalt. De Ospelnaar was volgens de Thaise krant na een avond stappen op de toeristische Khao San Road meegegaan met een 37-jarige Thaise naar haar appartement op de vijfde etage.

Gedronken
De Thaise zou volgens de krant op het toilet geweest zijn toen Salmans een luchtje ging scheppen op het balkon. De bewoonster van het appartement zei tegen de lokale politie dat Salmans gedronken had.

Onderzoek
De Thaise politie gaat nog camerabeelden bekijken om haar verhaal te staven. In het appartement waren geen sporen van een vechtpartij.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen