Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburger komt om door val van balkon in Bangkok

Geplaatst opmaandag 30 april 2018 - 12:51

Een 20-jarige man uit Ospel is overleden na een val van een balkon in de Thaise hoofdstad Bangkok.

Het lichaam van Rik Salmans werd maandagmorgen vroeg gevonden op straat, naast een 20 verdiepingen hoog appartementengebouw.

Vader
Zijn vader Eric Salmans bevestigt dat zijn zoon in Thailand op vakantie is. Via social media heeft hij de berichten over het ongeluk gelezen. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt het ongeluk, en heeft contact opgenomen met de nabestaanden.

Avond stappen
Volgens de Bangkok Times was hij eerst op een auto gevallen en belandde hij daarna met ernstige hoofdwonden en botbreuken op het asfalt. De Ospelnaar was volgens de Thaise krant na een avond stappen op de toeristische Khao San Road meegegaan met een 37-jarige Thaise naar haar appartement op de vijfde etage.

Gedronken
De Thaise zou volgens de krant op het toilet geweest zijn toen Salmans een luchtje ging scheppen op het balkon. De bewoonster van het appartement zei tegen de lokale politie dat Salmans gedronken had.

Onderzoek
De Thaise politie gaat nog camerabeelden bekijken om haar verhaal te staven. In het appartement waren geen sporen van een vechtpartij.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen