Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburger komt om door val van balkon in Bangkok

Geplaatst opmaandag 30 april 2018 - 12:51

Een 20-jarige man uit Ospel is overleden na een val van een balkon in de Thaise hoofdstad Bangkok.

Het lichaam van Rik Salmans werd maandagmorgen vroeg gevonden op straat, naast een 20 verdiepingen hoog appartementengebouw.

Vader
Zijn vader Eric Salmans bevestigt dat zijn zoon in Thailand op vakantie is. Via social media heeft hij de berichten over het ongeluk gelezen. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt het ongeluk, en heeft contact opgenomen met de nabestaanden.

Avond stappen
Volgens de Bangkok Times was hij eerst op een auto gevallen en belandde hij daarna met ernstige hoofdwonden en botbreuken op het asfalt. De Ospelnaar was volgens de Thaise krant na een avond stappen op de toeristische Khao San Road meegegaan met een 37-jarige Thaise naar haar appartement op de vijfde etage.

Gedronken
De Thaise zou volgens de krant op het toilet geweest zijn toen Salmans een luchtje ging scheppen op het balkon. De bewoonster van het appartement zei tegen de lokale politie dat Salmans gedronken had.

Onderzoek
De Thaise politie gaat nog camerabeelden bekijken om haar verhaal te staven. In het appartement waren geen sporen van een vechtpartij.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen