Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburger in gevangenis vanwege drie ton schuld

Geplaatst opvrijdag 12 juli 2019 - 14:59

Een 34-jarige man uit Beek is donderdagavond in een hotel in Terneuzen opgepakt, omdat hij nog een schuld van ruim drie ton heeft.

Dat schrijft Omroep Zeeland.

Opsporen
Het openstaande bedrag van 302.021 euro is hij nog verschuldigd aan de staat. Waarvoor precies, kon een woordvoerster van de landelijke politie niet zeggen. Politieagenten van het landelijke Team Executie Strafvonnissen (TES) en de politie van Zeeuws-Vlaanderen bezochten de man in het Zeeuwse hotel waar hij verbleef. Het TES is een samenwerkingsverband tussen politie en het Openbaar Ministerie die gevluchte veroordeelden opsporen.

Gevangenis
De Limburger zit nu in gevangenis in Middelburg, aangezien hij zijn schulden niet meteen kon aflossen. Hij blijft daar in ieder geval 540 dagen vastzitten. Mocht hij het openstaande bedrag nog niet kunnen betalen of geen betalingsregeling met het Centraal Justitieel Incassobureau hebben getroffen, dan wordt zijn gevangenschap telkens met 540 dagen verlengd.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen