Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Limburger in gevangenis vanwege drie ton schuld

Geplaatst opvrijdag 12 juli 2019 - 14:59

Een 34-jarige man uit Beek is donderdagavond in een hotel in Terneuzen opgepakt, omdat hij nog een schuld van ruim drie ton heeft.

Dat schrijft Omroep Zeeland.

Opsporen
Het openstaande bedrag van 302.021 euro is hij nog verschuldigd aan de staat. Waarvoor precies, kon een woordvoerster van de landelijke politie niet zeggen. Politieagenten van het landelijke Team Executie Strafvonnissen (TES) en de politie van Zeeuws-Vlaanderen bezochten de man in het Zeeuwse hotel waar hij verbleef. Het TES is een samenwerkingsverband tussen politie en het Openbaar Ministerie die gevluchte veroordeelden opsporen.

Gevangenis
De Limburger zit nu in gevangenis in Middelburg, aangezien hij zijn schulden niet meteen kon aflossen. Hij blijft daar in ieder geval 540 dagen vastzitten. Mocht hij het openstaande bedrag nog niet kunnen betalen of geen betalingsregeling met het Centraal Justitieel Incassobureau hebben getroffen, dan wordt zijn gevangenschap telkens met 540 dagen verlengd.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen