Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburger (66) vermist in Spanje: meegesleurd in waterstroom

Geplaatst opdinsdag 17 september 2019 - 13:08

De Nederlander die vermist is geraakt tijdens noodweer in Spanje is de 66-jarige Lorenzo van der Heijden uit Ubach over Worms. Hij heeft een modezaak in de Landgraafse kern.

Meerdere winkeliers uit Ubach over Worms bevestigen dat tegenover L1.

Geschrokken
Het was al bekend dat een Nederlander zondag vermist is geraakt in Dolores, een stad tussen Alicante en Murcia. De winkeliers zijn geschrokken nu bekend is dat het gaat om de lokale ondernemer Van der Heijden. "Iedereen kent Lorenzo, het komt dan ook hard aan. Laten we hopen dat het nog goed afloopt", zegt een van hen.

Chalet kopen
Lorenzo was samen met zijn vrouw en een bevriend stel in Spanje om een chalet te kopen. Hun dochters zijn inmiddels naar Spanje gevlogen. Het bevriende stel zou terug zijn in Nederland, maar wil niet reageren.

Kolkende waterstroom
De man is volgens het AD in een afwateringskanaal terechtgekomen en werd meegevoerd door een woest kolkende waterstroom. De man is nog niet gevonden en kan kilometers verderop terecht zijn gekomen. Een speciale onderwatereenheid van de Guardia Civil zoekt naar de Limburger.

ANP-77722388
De Guardia Civil zoekt naar de Limburger
Foto: EPA
Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen