Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburg zonder internet na storing bij Ziggo

Geplaatst opzondag 7 april 2019 - 9:07

Limburgse klanten van provider Ziggo hebben zondagochtend last van een omvangrijke storing.

Daardoor kunnen ze geen gebruikmaken van internet, Video on Demand en telefoon.

Oplossing
Dat meldt Ziggo op de storingswebsite. De provider laat weten aan een oplossing te werken, maar geeft geen indicatie hoe lang dit gaat duren. Klanten kunnen wel lineair televisie kijken, laat een woordvoerder weten.

Lokale omroepen
Diverse lokale omroepen kunnen door de storing niet uitzenden. Onder meer RTV Maastricht, Omroep Stein, START en TV Ellef staan zondagmorgen op zwart.

RTV Maastricht stond zondagmorgen op zwart
Foto: L1

Problemen
Diverse horecagelegenheden hadden zondagochtend last van de storing bij Ziggo. Op de Markt en het Vrijthof in Maastricht lagen bij een aantal restaurants en kroegen de kassasystemen er een tijd uit. Hierdoor moesten de bestellingen met de hand worden ingevoerd.

Ook hotels ondervonden hinder omdat de reserveringsystemen eruit lagen. Ook hadden gasten geen wifi op de kamer.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen