Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburg wordt wakker onder een laag sneeuw

Geplaatst opmaandag 2 januari 2017 - 6:29

Limburg is maandagochtend wakker geworden onder een laag sneeuw.

In bijna de hele provincie bleef de eerste neerslag van het nieuwe jaar liggen.

Winterse bui
Liefhebbers moeten er wel op tijd bij zijn, want de verwachting is dat de sneeuw niet de hele dag blijft liggen. Tot in de vroege ochtend blijft het in Zuid-Limburg nog het langst sneeuwen, verwacht weerbureau Meteo Limburg. Daarna volgen wat opklaringen, al kan er hier en daar alsnog een winterse bui vallen. 's Middags wordt het ongeveer 3 à 4 graden.

Code geel
De sneeuw zorgt hier en daar voor gevaarlijke situaties op de weg. Zo gleden in Genhout twee auto's achter elkaar van de weg. Het KNMI heeft code geel afgegeven vanwege verraderlijke gladheid. Rijkswaterstaat is uitgerukt om te strooien.

Heb jij een mooie sneeuwfoto gemaakt? Stuur 'm naar ons!
Whatsapp: 0683541920!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen