Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburg viert burendag

Geplaatst opzaterdag 28 september 2019 - 18:15

Op verschillende plekken in Limburg is zaterdag burendag gevierd. De dag is in het leven geroepen om buren met elkaar in contact te brengen.

De dag is in het leven geroepen om buren met elkaar in contact te brengen.

Panningen
De dag werd onder andere in Panningen gevierd. In de Irenestraat kwamen zo'n 25 bewoners bij elkaar. "We wonen hier nu drie jaar", zegt initiatiefnemer Gerard Zegers. "De directe buren kennen we. Maar de rest niet."

Verandering
Daar moet volgens zijn partner Petra Peeters verandering in komen. "We hebben alle 40 woningen uitgenodigd", zegt ze. "Uiteindelijk komen zo'n 25 mensen. Dat is toch mooi."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen