Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburg viert burendag

Geplaatst opzaterdag 28 september 2019 - 18:15

Op verschillende plekken in Limburg is zaterdag burendag gevierd. De dag is in het leven geroepen om buren met elkaar in contact te brengen.

De dag is in het leven geroepen om buren met elkaar in contact te brengen.

Panningen
De dag werd onder andere in Panningen gevierd. In de Irenestraat kwamen zo'n 25 bewoners bij elkaar. "We wonen hier nu drie jaar", zegt initiatiefnemer Gerard Zegers. "De directe buren kennen we. Maar de rest niet."

Verandering
Daar moet volgens zijn partner Petra Peeters verandering in komen. "We hebben alle 40 woningen uitgenodigd", zegt ze. "Uiteindelijk komen zo'n 25 mensen. Dat is toch mooi."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen