Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburg knallend en brandend het nieuwe jaar in

Geplaatst opzaterdag 1 januari 2022 - 7:23

Limburg ging ondanks het vuurwerkverbod knallend het nieuwe jaar in. Vrijwel overal werd vuurwerk afgestoken, op verschillende plekken moest de brandweer in actie komen.

Zo 'roetsjte' Limburg het nieuwe jaar in:

Schade
In onder meer Weert, Heerlen, Maastricht, Ysselsteyn, Stein, Landgraaf, Haelen, Venlo en Kerkrade vatten zaken als afvalcontainers en heggen vlam door vuurwerk. Ook verschillende auto's vielen ten prooi aan de vlammen, onder meer in Maastricht, Heerlen, Sittard en Randsdaal. In Venray vloog een scooter in brand. Die reeks branden begon vrijdagavond al, zaterdagmorgen rond 4:00 waren de vlammen vrijwel overal geblust.

De politie wilde in de nieuwjaarsnacht nog geen informatie geven over het verloop van de jaarwisseling. Pas in de loop van de dag komt een voorlichter met een verklaring.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen