Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburg heeft eigen stand op logistieke beurs München

Geplaatst opmaandag 8 mei 2017 - 11:52

Zo'n 20 ondernemers, kennisinstellingen en gemeenten uit Limburg zijn vanaf dinsdag aanwezig op de Transport Logistic Munchen.

Dat is de grootste beurs op het gebied van transport en logistiek ter wereld.

Kansen
Limburg heeft een eigen stand. De partijen willen laten zien welke kansen er in onze provincie liggen op het gebied van transport en logistiek en nieuwe bedrijven aantrekken.

Noord-Limburg
De logistieke sector is een van de grootste sectoren van de Limburgse economie met een omzet van vijf miljard euro en 60.000 medewerkers. Vooral in Noord-Limburg, in de regio Venlo/Venray groeit het aantal logistieke centra de laatste jaren fors.

Gunstige ligging
Limburg profiteert van de gunstige ligging tussen de Europese mainports Rotterdam en Antwerpen en het Europese achterland. Ook is de regio bereikbaar op verschillende manieren: via de lucht, het water, over spoor of weg en per pijpleiding.

Bedrijven
De bedrijven profileren zich samen op de beurs die van 9 t/m 12 mei gehouden wordt. Op de stand zijn Broekman Logistics, Emons Group BV, Flextronics, Gehlen Schols Logistics, KLG Europe, Koopman Automotive Solutions BV, Maasterminal Maastricht BV, Multitax Transport International, Otto Work Force, TANS, VIA Recruitment, Welsi BV, Wessem Port Services Group BV en Wetron Transport & Logistics. Ook nemen opleidingscentrum Fontys Hogescholen/KennisDC Logistiek Limburg, regionale ontwikkelingsmaatschappij LIOF en de gemeenten Heerlen en Venlo deel.

De beurs in München wordt om de twee jaar gehouden. Er presenteren zich ruim 2000 bedrijven uit ruim 60 landen die actief zijn in transport en logistiek. Er komen zo'n 55 duizend bezoekers.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Venlo krijgt voorrang bij vestiging logistieke bedrijven
Limburg vertegenwoordigd op grote logistieke beurs München
Goederenvervoer via Noord-Limburg flink gegroeid
ModusLink Venray Jochem Vullings
ModusLink in Venray schept 150 nieuwe banen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen