Limburg Festival Wessem 2021a

Limburg Festival van start in weiland bij Wessem

Het Limburg Festival, het oudste theaterfestival in Midden-Limburg, is woensdag gestart in de achtertuin van een boerenbedrijf in Wessem.

10-08 Screenshot Limburg Festival V2
Cabaretier Crins presenteert corona-editie Limburg Festival

Het Limburg Festival gaat ondanks de coronamaatregelen toch door, zij het online. Het culturele festival uit Midden-Limburg komt een vijfdelige tv-serie, gepresenteerd door cabaretier Martijn Crins uit Leveroy.

Limburg Festival
Limburg Festival 2020 wordt corona-editie

Het Midden-Limburgse cultuur- en theaterfestival Limburg Festival gaat deze zomer door in een aangepaste coronavorm.

opening cultura nova 2019 (22 apr 2020)
Limburgse theaterfestivals broeden op alternatieve plannen

Theaterfestivals Cultura Nova en het Limburg Festival hopen dat zij dit jaar nog een programma kunnen presenteren.

Limburg Festival 2019 (25 mrt 2020)
Coronavirus zet Limburg Festival onder druk

Het is onzeker of het Limburg Festival in 2020 doorgaat.

'Limburg Festival moet groeien naar groter evenement'

Het Limburg Festival moet groeien naar de grootte van Cultura Nova in Heerlen en het Zomerparkfeest in Venlo.

Asielkinderen Weert schilderen voor Limburg Festival

De opening van het Limburg Festival vindt dit jaar plaats in het AZC in Weert. Ter gelegenheid daarvan heeft de festivalorganisatie aan het asielzoekerscentrum gevraagd of kinderen een schilderij wilden maken.

Limburg Festival 2019
Eerste voorstellingen Limburg Festival al uitverkocht

Nog geen tien dagen na de start van de kaartverkoop zijn de eerste voorstellingen van het Limburg Festival al uitverkocht.

Organisatie Limburg Festival tevreden

De organisatie van het Limburg Festival, dat afgelopen week werd georganiseerd op verschillende plekken in Midden-Limburg, kijkt tevreden terug op de 35e editie.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten