Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburg door de ogen van oud-gouverneurs

Geplaatst opdinsdag 8 juni 2021 - 21:24

Een oud-gouverneur van Nederlands-Limburg en een afgezwaaide collega uit Belgisch-Limburg kiezen de 50 mooiste plekken voor een gids over hun provincies.

"Als gouverneur kom je nog eens ergens", zegt oud-gouverneur Theo Bovens (Nederlands-Limburg). "Ik had meer dan honderd plekken op een lijst gezet. Het was moeilijk kiezen: er komen er maar 25 in de gids."

Herman Reynders, de Belgische oud-collega van Bovens, stond voor eenzelfde dilemma, "Ik weet zeker dat de Nederlandse Limburgers het grootste gedeelte van mijn 25 tips in Belgisch-Limburg niet kennen."

Chapeau Magazine presenteerde de gids '50 Tips voor Limburg' dinsdag in Houthalen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen