Limburg Cycling wielershirt

Limburgs wielershirt levert ruim 12.000 euro op

Limburg Cycling heeft in het najaar van 2020 op veler verzoek een Limburgs wielertenue verkocht. De opbrengst, die bestemd was voor de Limburgse wielerverenigingen, was ruim 12.000 euro.

Milan Vader in zijn nationale kampioenstrui
Vader en Stultiens Limburgse wielrenners van het jaar

Milan Vader en Sabrina Stultiens zijn verkozen tot Limburgse wielrenners van het jaar. Jordan Habets werd verkozen tot Renner van de Toekomst.

fietsen helm brunssum limburg toeristen toerisme (13 dec 2020)
Limburgse fietswereld: het moét minder druk en veiliger

De enorme druk op het Limburgse landschap was nog nooit zo groot als tegenwoordig.

Limburg cycling, wielrennen (14 juni 2020)
Limburgs Wielerplan tot 2025 gepresenteerd

De Stichting Limburg Cycling heeft het Limburgs Wielerplan 2020-2025 gepubliceerd. Het plan is opgesteld in overleg met wielerverenigingen, media, organisatoren, bonden, overheden en bedrijven.

Bart Brentjens Challenge Hans Becking (29 sep 2019)
Bart Brentjens en Limburg Cycling gaan samenwerken

Het mountainbiketeam van Bart Brentjens en Limburg Cycling, het platform voor de wielersport in Limburg, gaan samenwerken.

Tijdritclinic Tom Dumoulin Bikepark (27 jun 2020)
Video: Sunweb-wielrenners leren jeugd tijdrijden

Zo'n 60 jongeren, junioren en nieuwelingen, kregen zaterdag op het Tom Dumoulin Bikepark in Sittard een tijdritclinic van wielrenners van Team Sunweb.

Limburg cycling, wielrennen (14 juni 2020)
Video: wielerscholen na lange tijd weer open

Limburg Cycling heeft het wieler-schooljaar weer geopend op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard. Met een compleet wieleroutfit als welkomstgeschenk.

Tourversie Amstel Gold Race 2019
Limburg Cycling en Team Jumbo-Visma gaan samenwerken

Wielerplatform Limburg Cycling gaat samenwerken met wielerploeg Jumbo-Visma.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten