LC

Limburg Centraal: kroegen weigeren check coronapas

Rieu mikt op tien keer vol MECC met Kerstmis, kroegen weigeren coronapas te checken, entreeprijs voor de11devande11de en meer Limburgs nieuws.

LC beek
Limburg Centraal: Eerste elektrische vliegtuig landt in Beek

Extra beladen stille tocht voor Tanja Groen, het kwik wil maar niet naar zomerse waarden, gouden plak in Tokio voor handbiker Mitch Valize en meer Limburgs nieuws.

foto LC
Limburg Centraal: 'Scholen gaan niet meer dicht'

'Scholen gaan niet meer dicht bij vierde coronagolf', advocaat Paul Acda over de Arnhemse villamoord en meer Limburgs nieuws.

Maastricht van Boven
L1mburg Centraal: Limmel strijdt voor nieuwe woningen

Gokverslaafde bewindvoerder steelt tonnen van cliƫnten, Simac Ladies Tour afgetrapt en meer Limburgs nieuws

Fontys Venlo intro
Limburg Centraal: Start nieuwe schooljaar Fontys en Zuyd

Recreatiesector dreigt tussen wal en schip te vallen, kennismakingsweek Fontys Venlo gestart, amateurvoetbal ging na 320 dagen weer aan de bal en meer Limburgs nieuws.

huisartsenpost arbeidsmigranten
L1mburg Centraal: Huisartsenpost voor arbeidsmigranten

Speciale huisartsenpost voor arbeidsmigranten, Strengere regels OnlyFans, Robin Frijns wint de 24 uur van Le Mans en meer Limburgs nieuws

LC
Limburg Centraal: Ruime steunmaatregelen voor rampregio

Kabinet komt met ruime steunmaatregelen voor rampregio, een eerlijke verdeling van de Giro 777-miljoenen, voormalig postkantoor weg uit Venray en meer Limburgs nieuws.

wateroverlast
Limburg Centraal: 'Maximale compensatie wateroverlast'

'Limburg kan rekenen op maximale compensatie wateroverlast', huisartsentekort wordt steeds groter, eindelijk zwemweer en meer Limburgs nieuws

Limburg Centraal drugslab meth Nederweert (30 juli 2021)
Limburg Centraal: Enorm drugslab ontdekt in Nederweert

Alarm storing MUMC+ niet gehoord, patiƫnten sneller overleden, Limburgs Land bestaat 90 jaar, GGD achterstandswijken in om te vaccineren en meer Limburgs nieuws.

Foto LC 29 juli
Limburg Centraal: Wat is acceptabel risico op hoogwater?

Hoogwater als te accepteren risico, proefrijden voor wereldreis en meer Limburgs nieuws

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten