Klaartje Peters in Limburg Centraal over integriteitsonderzoeken (10 mei 2021)

'Onbegrijpelijk dat integriteitsonderzoeken zo lang duren'

De resultaten van de negen onderzoeken naar integriteitskwesties in Limburg moeten sneller op tafel komen, vindt hoogleraar regionaal bestuur Klaartje Peters.

moederdag LC
L1mburg Centraal: Warme Moederdag, maar drukte bleef uit

De pijn en hoop van VVV en Fortuna, ouders omgekomen Shana strijden voor veiligere straat Amsterdam, jukeboxspeler geblokkeerd door Facebook en meer Limburgs nieuws.

Premier Mark Rutte tijdens zijn toespraak vanuit het Torentje
Leers: 'Rutte brengt zijn boodschap als een echte staatsman'

Rutte heeft zijn boodschap vanuit het Torentje in Den Haag 'voortreffelijk' afgeleverd, vindt Gerd Leers.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie