Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburg in Beweging krijgt vervolg op L1 TV

Geplaatst opdonderdag 21 januari 2021 - 11:06

Het populaire tv-programma Limburg in Beweging keert terug op L1 TV.

Ouderenbond KBO-Limburg en regionale omroep L1 slaan de handen ineen om dat mogelijk te maken.

Coronapandemie
Limburg in Beweging werd gestart tijdens de eerste coronagolf in het voorjaar van 2020 om ouderen die vanwege de coronapandemie aan huis gekluisterd waren, met eenvoudige middelen toch fit te houden. Op een laagdrempelige manier demonstreerde fysiotherapeut Eric Eurelings welke oefeningen mensen thuis op een verantwoorde manier zelf kunnen doen. Huis-, tuin- en keukenhulpmiddelen als stoelen en pannen hadden daarbij een belangrijke functie.

In de nieuwe serie afleveringen is ook een di√ętiste te zien die voedingsadviezen gaat geven bij de oefeningen.

Veel fans
Het programma oogstte veel lof bij de doelgroep en bereikte zo'n beetje een cultstatus bij de mensen die de vaak niet-alledaagse oefentaferelen met verbazing aanschouwden. Tot groot verdriet van de fans stopte het programma na de zomer. Maar mede vanwege de verlenging van de lockdown en de samenwerking met ouderenbond KBO krijgt het beweeg-tv-programma nu dus een vervolg voor de komende drie maanden.

Vanaf 1 februari is Limburg in Beweging weer dagelijks te zien op L1 TV, om 10:00 uur.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen