Overslaan en naar de inhoud gaan

Lil' Kleine en Ronnie Flex nemen videoclip op in Limburg

Geplaatst opdinsdag 27 april 2021 - 10:39

De rappers Lil' Kleine en Ronnie Flex zijn voor de videoclip van hun nieuwe nummer afgereisd naar Limburg.

De videoclip is maandag in première gegaan.

Valkenburg en Maastricht
De rappers kozen voor hun nieuwe nummer Standaard Procedure, dat is geproduceerd door Jordan Wayne, twee locaties in Zuid-Limburg om de videoclip op te nemen. Een groot deel van de clip is opgenomen in Château St. Gerlach in Valkenburg. Het duo heeft in het kasteel onder meer opnames gemaakt bij het zwembad, in diverse zalen en in de tuin. Daarnaast zijn er opnames gemaakt op de golfbaan in Maastricht, waar de rappers een balletje slaan bij zonsondergang.

Tweede single
Standaard Procedure is de tweede single van de EP van Lil' Kleine die deze maand is uitgekomen. Eerder bracht de rapper uit Amsterdam al de single Waar ik vandaan kom uit.

Vaker
Het is zeker niet voor het eerst dat de rappers, die eigenlijk Jorik Scholten en Ronell Plasschaert heten, samenwerken. Ze maakten samen al meer dan tien nummers. Een van hun eerste samenwerkingen is tot op heden het populairste nummer. In 2015 behaalde Drank en Drugs de eerste positie in de hitlijsten en werd het de zomerhit van dat jaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen