Overslaan en naar de inhoud gaan

Lil' Kleine en Ronnie Flex nemen videoclip op in Limburg

Geplaatst opdinsdag 27 april 2021 - 10:39

De rappers Lil' Kleine en Ronnie Flex zijn voor de videoclip van hun nieuwe nummer afgereisd naar Limburg.

De videoclip is maandag in première gegaan.

Valkenburg en Maastricht
De rappers kozen voor hun nieuwe nummer Standaard Procedure, dat is geproduceerd door Jordan Wayne, twee locaties in Zuid-Limburg om de videoclip op te nemen. Een groot deel van de clip is opgenomen in Château St. Gerlach in Valkenburg. Het duo heeft in het kasteel onder meer opnames gemaakt bij het zwembad, in diverse zalen en in de tuin. Daarnaast zijn er opnames gemaakt op de golfbaan in Maastricht, waar de rappers een balletje slaan bij zonsondergang.

Tweede single
Standaard Procedure is de tweede single van de EP van Lil' Kleine die deze maand is uitgekomen. Eerder bracht de rapper uit Amsterdam al de single Waar ik vandaan kom uit.

Vaker
Het is zeker niet voor het eerst dat de rappers, die eigenlijk Jorik Scholten en Ronell Plasschaert heten, samenwerken. Ze maakten samen al meer dan tien nummers. Een van hun eerste samenwerkingen is tot op heden het populairste nummer. In 2015 behaalde Drank en Drugs de eerste positie in de hitlijsten en werd het de zomerhit van dat jaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen