ANP-415547546

Van Helvert trekt zich terug als lijsttrekkerskandidaat CDA

Martijn van Helvert uit Sittard-Geleen trekt zich terug als lijsttrekkerskandidaat van het CDA. Dat heeft hij laten weten in een brief aan zijn partijgenoten.

Edit - ANP
CDA-prominent: 'Van Helvert maakt geen schijn van kans'

Martijn van Helvert krijgt geen openbare steun van Limburgse CDA-prominenten. Dat blijkt uit een rondgang van L1. Van alle Limburgse CDA'ers die L1 belde, sprak geen enkel partijlid zijn steun uit voor de Limburgse kandidaat voor het lijsttrekkerschap.

Kandidaten cda lijsttrekkerschap
'Omtzigt scoort beste bij kiezers, Van Helvert het laagst'

De meeste kiezers zullen op het CDA stemmen met Pieter Omtzigt als lijsttrekker. Dat is de uitkomst van een peiling van Maurice de Hond.

ANP-401014781
Martijn van Helvert voorgedragen door CDA-bestuur

Tweede Kamerlid Martijn van Helvert uit Sittard staat op de shortlist van het CDA voor het lijsttrekkerschap in de aanloop naar de verkiezingen volgend jaar.

ANP-406955838
Van Helvert: 'Ik denk dat ik een goede kans maak'

Martijn van Helvert uit Sittard denkt dat hij een goede kans maakt op het lijsttrekkerschap van het CDA. Mocht de Limburger als lijsttrekker worden gekozen blijft hij actief in de Tweede Kamer.

ANP
CDA'er Martijn van Helvert wil lijsttrekker worden

CDA-Kamerlid Martijn van Helvert uit Sittard wil lijsttrekker worden van zijn partij. Van Helvert is de derde kandidaat die zich heeft gemeld.

Timmermans kondigt aan: in de running voor EU-topfunctie

Politicus Frans Timmermans zal woensdagmiddag in Heerlen bekend maken dat hij zich kandidaat stelt als lijsttrekker voor de Partij van de Arbeid bij de verkiezingen voor het Europees Parlement.

Esther de Lange opnieuw lijsttrekker CDA in Europa

De in Spaubeek geboren Esther de Lange gaat opnieuw het CDA in het Europees Parlement aanvoeren.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV