Overslaan en naar de inhoud gaan

Lijnders wint Champions League-finale met Liverpool

Geplaatst opzaterdag 1 juni 2019 - 22:57

Trainer Pepijn Lijnders (36) beleefde een zaterdag om nooit meer te vergeten. Hij zag hoe 'zijn' Liverpool de Champions League won, door in Madrid af te rekenen met Tottenham Hotspur: 2-0.

Lijnders is in Liverpool rechterhand van hoofdtrainer Jürgen Klopp. De assistent uit Broekhuizen kon al na een halve minuut juichen, toen zijn formatie scoorde uit een strafschop.

Vrouwelijke streaker
De ploeg kwam daarna nog maar zelden in de problemen, in een wedstrijd die de neutrale toeschouwer niet enorm kon boeien. Eén van de weinige hoogtepunten voor de pauze was de entree van een schaars geklede vrouw, die het veld op rende. In de tweede helft nam de spanning ietwat toe. Divock Origi scoorde vlak voor tijd de beslissende treffer.

Lijnders is al jaren assistent in Liverpool, afgezonderd van een paar maanden in dienst als hoofdtrainer van NEC. Naast de Limburgse assistent, staan ook de Nederlanders Georgino Wijnaldum, Virgil van Dijk en John Achterberg onder contract bij de Champions League-winnaar.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen