Overslaan en naar de inhoud gaan

Lijnders wint Champions League-finale met Liverpool

Geplaatst opzaterdag 1 juni 2019 - 22:57

Trainer Pepijn Lijnders (36) beleefde een zaterdag om nooit meer te vergeten. Hij zag hoe 'zijn' Liverpool de Champions League won, door in Madrid af te rekenen met Tottenham Hotspur: 2-0.

Lijnders is in Liverpool rechterhand van hoofdtrainer Jürgen Klopp. De assistent uit Broekhuizen kon al na een halve minuut juichen, toen zijn formatie scoorde uit een strafschop.

Vrouwelijke streaker
De ploeg kwam daarna nog maar zelden in de problemen, in een wedstrijd die de neutrale toeschouwer niet enorm kon boeien. Eén van de weinige hoogtepunten voor de pauze was de entree van een schaars geklede vrouw, die het veld op rende. In de tweede helft nam de spanning ietwat toe. Divock Origi scoorde vlak voor tijd de beslissende treffer.

Lijnders is al jaren assistent in Liverpool, afgezonderd van een paar maanden in dienst als hoofdtrainer van NEC. Naast de Limburgse assistent, staan ook de Nederlanders Georgino Wijnaldum, Virgil van Dijk en John Achterberg onder contract bij de Champions League-winnaar.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen