Overslaan en naar de inhoud gaan

Lijnders keert na NEC-debacle terug bij grootmacht Liverpool

Geplaatst opdinsdag 5 juni 2018 - 18:16

Pepijn Lijnders uit Broekhuizen keert na een mislukt avontuur bij NEC terug naar de Engelse topclub Liverpool FC.

De coach bewandelde in januari juist de omgekeerde weg, van Anfield Road naar De Goffert, maar dat werd geen succes aangezien hij er met NEC niet in slaagde te promoveren.

Lees ook: Mislopen promotie wordt Lijnders fataal: NEC-coach op straat

Technische staf
Bij Liverpool wordt Lijnders opnieuw onderdeel van de technische staf van Jürgen Klopp, die aan het roer staat bij het vlaggenschip van de club. Lijnders was van 2015 tot 2017 ook al assistent-trainer bij de Engelse grootmacht, die onlangs net naast de Champions League greep door in de finale te verliezen van Real Madrid.

Desastreus
'Laptoptrainer' Lijnders werd door NEC als de ideale coach gezien om de club terug te leiden naar het hoogste niveau, maar het zou een desastreus avontuur blijken. De Nijmegenaren legden het in de competitie af tegen Fortuna Sittard, waarna in de halve finale van de play-offs het onderspit werd gedolven tegen FC Emmen. Kort daarna werd Lijnders op straat gezet.

Het is nog niet duidelijk wat de exacte rol van Lijnders in de technische staf van Liverpool wordt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen