Overslaan en naar de inhoud gaan

Lijnders keert na NEC-debacle terug bij grootmacht Liverpool

Geplaatst opdinsdag 5 juni 2018 - 18:16

Pepijn Lijnders uit Broekhuizen keert na een mislukt avontuur bij NEC terug naar de Engelse topclub Liverpool FC.

De coach bewandelde in januari juist de omgekeerde weg, van Anfield Road naar De Goffert, maar dat werd geen succes aangezien hij er met NEC niet in slaagde te promoveren.

Lees ook: Mislopen promotie wordt Lijnders fataal: NEC-coach op straat

Technische staf
Bij Liverpool wordt Lijnders opnieuw onderdeel van de technische staf van Jürgen Klopp, die aan het roer staat bij het vlaggenschip van de club. Lijnders was van 2015 tot 2017 ook al assistent-trainer bij de Engelse grootmacht, die onlangs net naast de Champions League greep door in de finale te verliezen van Real Madrid.

Desastreus
'Laptoptrainer' Lijnders werd door NEC als de ideale coach gezien om de club terug te leiden naar het hoogste niveau, maar het zou een desastreus avontuur blijken. De Nijmegenaren legden het in de competitie af tegen Fortuna Sittard, waarna in de halve finale van de play-offs het onderspit werd gedolven tegen FC Emmen. Kort daarna werd Lijnders op straat gezet.

Het is nog niet duidelijk wat de exacte rol van Lijnders in de technische staf van Liverpool wordt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen