Overslaan en naar de inhoud gaan

Lijnders keert na NEC-debacle terug bij grootmacht Liverpool

Geplaatst opdinsdag 5 juni 2018 - 18:16

Pepijn Lijnders uit Broekhuizen keert na een mislukt avontuur bij NEC terug naar de Engelse topclub Liverpool FC.

De coach bewandelde in januari juist de omgekeerde weg, van Anfield Road naar De Goffert, maar dat werd geen succes aangezien hij er met NEC niet in slaagde te promoveren.

Lees ook: Mislopen promotie wordt Lijnders fataal: NEC-coach op straat

Technische staf
Bij Liverpool wordt Lijnders opnieuw onderdeel van de technische staf van Jürgen Klopp, die aan het roer staat bij het vlaggenschip van de club. Lijnders was van 2015 tot 2017 ook al assistent-trainer bij de Engelse grootmacht, die onlangs net naast de Champions League greep door in de finale te verliezen van Real Madrid.

Desastreus
'Laptoptrainer' Lijnders werd door NEC als de ideale coach gezien om de club terug te leiden naar het hoogste niveau, maar het zou een desastreus avontuur blijken. De Nijmegenaren legden het in de competitie af tegen Fortuna Sittard, waarna in de halve finale van de play-offs het onderspit werd gedolven tegen FC Emmen. Kort daarna werd Lijnders op straat gezet.

Het is nog niet duidelijk wat de exacte rol van Lijnders in de technische staf van Liverpool wordt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen