Overslaan en naar de inhoud gaan

Lijnbus botst tegen auto's en boom in Sittard

Geplaatst opdinsdag 12 januari 2021 - 12:13

Een lijnbus met zeven passagiers is dinsdagmorgen in Sittard tegen drie auto's aangereden en vervolgens tegen een boom tot stilstand gekomen.

Het ongeval gebeurde tegen 11:30 uur op de Tunnelstraat.

Beschadigde auto's
De chauffeur van de Arriva-bus verloor door nog onbekende reden de macht over het stuur. Daarbij werden volgens de politie eerst drie auto's geraakt. De lijnbus kwam tegen een boom tot stilstand.

Geen gewonden
Niemand van de zeven passagiers in de bus raakte gewond. Ook de inzittenden in de auto's bleven ongedeerd. Wel zijn er mensen ter plekke door ambulancepersoneel gecontroleerd.

Vermoedelijk ging het mis doordat de buschauffeur tijdens de rit onwel werd. Verder onderzoek moet dat uitwijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen