Overslaan en naar de inhoud gaan

Lijkvinding: geen treinen meer tussen Venray en Venlo

Geplaatst opwoensdag 17 april 2019 - 20:58

Bij het treinspoor in Melderslo is woensdagavond een dode gevonden. Daardoor rijdt er woensdagavond geen enkele trein meer tussen Venray en Venlo.

Het is onduidelijk of de persoon door een trein is aangereden. Volgens een woordvoerder houdt de politie rekening met meerdere scenario's.

Woensdag geen treinen
Rond 20:25 uur werd melding gemaakt van het incident.
De NS meldt dat op het deel van de Maaslijn tussen Blerick en Venray pas na middernacht weer treinen zullen rijden.

Andere aanrijding
Eerder op de avond lag ook het treinverkeer tussen Kaldenkirchen en Venlo tijdelijk stil. Daar vond op Duits grondgebied een dodelijke aanrijding plaats. Volgens de politie was daar geen sprake van een misdrijf. De treinen tussen Venlo en Duitsland reden vanaf 20:30 uur weer volgens dienstregeling.

Lees ook: Tijdelijk geen treinen richting Duitsland door aanrijding

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen