Overslaan en naar de inhoud gaan

Lijkvinding: geen treinen meer tussen Venray en Venlo

Geplaatst opwoensdag 17 april 2019 - 20:58

Bij het treinspoor in Melderslo is woensdagavond een dode gevonden. Daardoor rijdt er woensdagavond geen enkele trein meer tussen Venray en Venlo.

Het is onduidelijk of de persoon door een trein is aangereden. Volgens een woordvoerder houdt de politie rekening met meerdere scenario's.

Woensdag geen treinen
Rond 20:25 uur werd melding gemaakt van het incident.
De NS meldt dat op het deel van de Maaslijn tussen Blerick en Venray pas na middernacht weer treinen zullen rijden.

Andere aanrijding
Eerder op de avond lag ook het treinverkeer tussen Kaldenkirchen en Venlo tijdelijk stil. Daar vond op Duits grondgebied een dodelijke aanrijding plaats. Volgens de politie was daar geen sprake van een misdrijf. De treinen tussen Venlo en Duitsland reden vanaf 20:30 uur weer volgens dienstregeling.

Lees ook: Tijdelijk geen treinen richting Duitsland door aanrijding

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen