Overslaan en naar de inhoud gaan

Lijk in koffer Maas Maastricht blijkt van vrouw

Geplaatst opzondag 30 augustus 2015 - 15:38

Het lijk dat vrijdagavond uit de Maas werd gevist, blijkt van een vrouw te zijn.

Het gaat om een blanke vrouw van tussen de 40 en 60.

Lees ook: Lijk in koffer in Maas gevonden.

Foto
De politie heeft tot nu toe nog niet kunnen vaststellen wie de vrouw is en heeft daarom een foto van de vrouw verspreid (pas op deze foto kan schokkend zijn).

Oproep
Op die manier hoopt de politie te achterhalen wie het slachtoffer is. Vanwege de ligging van Maastricht doet de politie de oproep ook in Belgiƫ en Duitsland.

Tien rechercheurs
Een rechercheteam van tien rechercheurs is bezig met de zaak. Ook zal er sectie worden verricht op het lichaam om de doodsoorzaak vast te stellen.

Lijk
Dinsdagavond kwam de koffer voor het eerst in beeld toen getuigen zagen hoe een man een koffer van de Servaasbrug in de Maas gooide. Na de melding zocht de brandweer de afgelopen dagen in de Maas. Vrijdagavond werd de koffer gevonden ter hoogte van de Borgharenweg. Bij het openmaken werd het lijk ontdekt.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

lijk, koffer, maastricht
Lijk in koffer in Maas gevonden
Sonarboot te water voor verdachte koffer Maastricht
Foto van dode vrouw uit koffer legt site van politie plat
Zoektocht naar verdachte koffer in Maastricht gestaakt
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen