Overslaan en naar de inhoud gaan

Lijk in koffer in Maas gevonden

Geplaatst opzaterdag 29 augustus 2015 - 12:10

De politie in Maastricht heeft een stoffelijk overschot gevonden in een koffer die werd opgevist uit de Maas.

De koffer was dinsdagavond vanaf de Servaasbrug in de Maas gegooid. Na een melding door getuigen zocht de brandweer de afgelopen dagen in de Maas. Vrijdagavond werd de koffer gevonden ter hoogte van de Borgharenweg. Bij het openmaken werd het lijk ontdekt.

Lees ook: Zoektocht naar verdachte koffer in Maastricht gestaakt

Servaasbrug
Twee personen zagen dinsdag rond 23:00 uur een man met een grote koffer over de Servaasbrug lopen. De man gooide de koffer vervolgens in de Maas. Twee getuigen zagen dat gebeuren, en meldden het voorval bij de politie. Woensdag begonnen duikers, met behulp van een sonarboot, de Maas af te zoeken.

Slag om de arm
Een woordvoerder van de politie houdt een slag om de arm waar het gaat om de koffer. Het gaat om een soortgelijke koffer die dinsdag de Maas in werd gegooid, maar of het dezelfde koffer is, is nog niet duidelijk, aldus een woordvoerder. Onderzoek moet dat uitwijzen.

Ook wordt onderzoek gedaan naar de identiteit en doodsoorzaak. De recherche verwacht daarover volgende week meer duidelijkheid te verschaffen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Sonarboot te water voor verdachte koffer Maastricht
Zoektocht naar verdachte koffer in Maastricht gestaakt
Zoektocht naar mysterieuze koffer Maastricht gestaakt
Lijk in koffer Maas Maastricht blijkt van vrouw
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen