Overslaan en naar de inhoud gaan

Lijk Julianakanaal nog niet geïdentificeerd

Geplaatst opdonderdag 7 juli 2016 - 11:31

Het onderzoek naar de identiteit en doodsoorzaak de dode man die woensdagavond werd aangetroffen in het Julianakanaal is nog in volle gang.

Een patholoog zal vrijdag een sectie verrichten op het lichaam dat woensdag in het Julianakanaal bij Elsloo werd aangetroffen door opvarenden. Dat meldt de politie.

Lees ook: Lichaam gevonden in Julianakanaal bij Elsloo

Laboratorium
Volgens de politie zijn alle scenario's wat betreft de doodsoorzaak nog open. De bevindingen van het technisch onderzoek in het laboratorium moeten vrijdag meer duidelijkheid geven.

Sporen
De politie gaat donderdag op zoek naar eventuele sporen in de omgeving van de vindplaats in Elsloo. Daarnaast screenen rechercheurs ook lijsten met vermisten personen. Gezien de ligging nabij de Belgische grens, zal ook hiernaar worden gekeken.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen