Brand Deurnese Peel - 21 apr 2020

'Peel moet veilig' eisen omwonenden na beangstigende brand

Drie dorpsraden rond de Deurnese Peel eisen dat er meer aandacht komt voor de veiligheid rond het natuurgebied. Aanleiding is de brand die daar afgelopen week 800 hectare natuur in de as legde.

Auto slaat over de kop op A67: bestuurder ernstig gewond

Bij een ernstig ongeluk met een busje en een personenauto op de A67 is een man zwaargewond geraakt. De snelweg is richting Venlo ter hoogte van Liessel enkele uren dicht geweest.

Mannen al 44 jaar vermist, opnieuw zoektocht

Met speciale apparatuur, waarmee er een scan wordt gemaakt van de bodem onder een waterplas in het Brabantse Liessel, is donderdag de zoektocht hervat naar twee mannen die sinds 1974 worden vermist.

Zoektocht naar vermiste mannen levert niets op

Een zoektocht van de politie maandag in Liessel naar twee mannen die sinds 1974 worden vermist heeft niks opgeleverd.

Uitbreiding van Peelbrand met zwepen voorkomen

Door optreden van Staatsbosbeheer en de brandweer is een uitbreiding van de brand in natuurgebied de Deurnese Peel voorkomen.

Veenbrand Deurnese Peel kan weken aanhouden

De veenbrand die sinds dinsdagavond woedt in natuurgebied de Deurnese Peel kan nog weken aanhouden. De brandweer is er zeker van dat de brand door menselijk handelen is ontstaan.

Vrouw met brommobiel van A67 gehaald

Ambulancepersoneel heeft zaterdagochtend een vrouw met een brommobiel van de snelweg A67 gehaald.

Brandweer rukt uit voor fikse bosbrand

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft een flinke brand gewoed in de bossen bij Deurne, vlakbij de grens tussen Limburg en Noord-Brabant.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten