Brand Deurnese Peel - 21 apr 2020

'Peel moet veilig' eisen omwonenden na beangstigende brand

Drie dorpsraden rond de Deurnese Peel eisen dat er meer aandacht komt voor de veiligheid rond het natuurgebied. Aanleiding is de brand die daar afgelopen week 800 hectare natuur in de as legde.

Auto slaat over de kop op A67: bestuurder ernstig gewond

Bij een ernstig ongeluk met een busje en een personenauto op de A67 is een man zwaargewond geraakt. De snelweg is richting Venlo ter hoogte van Liessel enkele uren dicht geweest.

Mannen al 44 jaar vermist, opnieuw zoektocht

Met speciale apparatuur, waarmee er een scan wordt gemaakt van de bodem onder een waterplas in het Brabantse Liessel, is donderdag de zoektocht hervat naar twee mannen die sinds 1974 worden vermist.

Zoektocht naar vermiste mannen levert niets op

Een zoektocht van de politie maandag in Liessel naar twee mannen die sinds 1974 worden vermist heeft niks opgeleverd.

Uitbreiding van Peelbrand met zwepen voorkomen

Door optreden van Staatsbosbeheer en de brandweer is een uitbreiding van de brand in natuurgebied de Deurnese Peel voorkomen.

Veenbrand Deurnese Peel kan weken aanhouden

De veenbrand die sinds dinsdagavond woedt in natuurgebied de Deurnese Peel kan nog weken aanhouden. De brandweer is er zeker van dat de brand door menselijk handelen is ontstaan.

Vrouw met brommobiel van A67 gehaald

Ambulancepersoneel heeft zaterdagochtend een vrouw met een brommobiel van de snelweg A67 gehaald.

Brandweer rukt uit voor fikse bosbrand

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft een flinke brand gewoed in de bossen bij Deurne, vlakbij de grens tussen Limburg en Noord-Brabant.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV