ANP-354178603

Lies Visschedijk wint Amerikaanse filmprijs

Lies Visschedijk uit Heel heeft een Amerikaanse filmprijs in de wacht gesleept.

Lies Visschedijk in A-Woord
Ruim miljoen kijkers voor autismeserie met Lies Visschedijk

De nieuwe serie Het A-Woord met Lies Visschedijk uit Heel in de hoofdrol heeft ruim 1 miljoen kijkers weten te boeien.

Limburgse harmonie steelt show in All You Need Is Love-film

Vanaf volgende week draait in de bioscoop een Nederlandse kerstfilm met een Limburgs sausje. In de film 'All You Need is Love' spelen twee Limburgse muziekgezelschappen mee.

Lies Visschedijk schittert in tweede seizoen Soof

Goed nieuws voor de fans van Soof. De serie, waarin Lies Visschedijk uit Heel de hoofdrol vertolkt, krijgt een tweede seizoen.

Chantal Janzen opnieuw beste presentatrice van Nederland

Chantal Janzen heeft donderdagavond opnieuw de Televizier-Ring voor beste presentatrice gewonnen. Dit is de vierde keer dat de grand dame van RTL de prijs in de wacht sleept.

ANP
Drie Limburgse acteurs genomineerd voor Gouden Kalf

Twee Limburgse actrices en één acteur maken dit jaar kans op een Gouden Kalf.

ANP
Soof de musical naar theater in Heerlen

Er komt een musical van de romantische komedie Soof. De productie is volgend jaar te zien in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen.

ANP
Amerikanen enthousiast over Soof 2

De film Soof 2, met daarin Lies Visschedijk uit Heel, is goed ontvangen in de Verenigde Staten.

ANP
Soof 2 trekt meer bezoekers naar bioscoop dan eerste film

Soof 2 blijft populair, de film heeft het bezoekersaantal van de eerste film zelfs overtroffen.

ANP
Vrouwen massaal naar Soof 2 met Lies Visschedijk

Voor de film Soof 2, met in de hoofdrol Lies Visschedijk uit Heel, zijn al ruim 75.000 bioscooptickets verkocht voor de Ladies Nights van komende woensdag.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten