Overslaan en naar de inhoud gaan

Lieke Martens wederom belangrijk voor Barcelona

Geplaatst opdonderdag 31 januari 2019 - 13:30

Lieke Martens speelde woensdag een belangrijke rol tijdens de 0-3 gewonnen bekerwedstrijd tegen Madrid CFF. De in Nieuw-Bergen geboren vleugelspeelster produceerde namens FC Barcelona Femení één doelpunt.

Door deze overwinning staat de vrouwenploeg uit Barcelona voor de elfde keer op rij in de halve finale van de Copa de la Reina.

Openingstreffer
In de twaalfde minuut opende de 97-voudig international, op aangeven van Marta Torrejón, de score in het bekerduel. In het tweede deel van de wedstrijd liep de Spaanse club verder weg door doelpunten van Marta Torrejón en Kheira Hamraoui.

Hoofdrol
Vier dagen eerder was de Limburgse ook al belangrijk voor de Catalanen. Barcelona won in de competitie met 2-1 van Athletic Bilbao en Martens was toen ook verantwoordelijk voor het openingsdoelpunt.

Hersteld
Na haar tweede doelpunt in vier dagen tijd lijkt het er op dat Martens volledig hersteld is van haar lichte hamstringblessure. De 26-jarige sterspeelster speelde twee weken geleden met Oranje een oefenduel tegen Zuid-Afrika en moest vroegtijdig het veld met hamstringklachten ruimen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen