Overslaan en naar de inhoud gaan

Lieke Martens wederom belangrijk voor Barcelona

Geplaatst opdonderdag 31 januari 2019 - 13:30

Lieke Martens speelde woensdag een belangrijke rol tijdens de 0-3 gewonnen bekerwedstrijd tegen Madrid CFF. De in Nieuw-Bergen geboren vleugelspeelster produceerde namens FC Barcelona Femení één doelpunt.

Door deze overwinning staat de vrouwenploeg uit Barcelona voor de elfde keer op rij in de halve finale van de Copa de la Reina.

Openingstreffer
In de twaalfde minuut opende de 97-voudig international, op aangeven van Marta Torrejón, de score in het bekerduel. In het tweede deel van de wedstrijd liep de Spaanse club verder weg door doelpunten van Marta Torrejón en Kheira Hamraoui.

Hoofdrol
Vier dagen eerder was de Limburgse ook al belangrijk voor de Catalanen. Barcelona won in de competitie met 2-1 van Athletic Bilbao en Martens was toen ook verantwoordelijk voor het openingsdoelpunt.

Hersteld
Na haar tweede doelpunt in vier dagen tijd lijkt het er op dat Martens volledig hersteld is van haar lichte hamstringblessure. De 26-jarige sterspeelster speelde twee weken geleden met Oranje een oefenduel tegen Zuid-Afrika en moest vroegtijdig het veld met hamstringklachten ruimen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen