Overslaan en naar de inhoud gaan

Lieke Martens genomineerd voor Wereldelftal van het Jaar

Geplaatst opwoensdag 4 september 2019 - 17:07

Voetbalster Lieke Martens is genomineerd voor het wereldelftal van het jaar van de internationale vakbond voor voetballers FIFPro.

Martens is een van de 55 namen op de lijst.

Zeven Nederlandse speelsters
Behalve de voetbalster uit Nieuw-Bergen, staan er nog zes andere Oranje-internationals op de shortlist; Daniëlle van de Bonk, Jackie Groenen, Sari van Veenendaal, Stefanie van der Gragt, Sherida Spitse en Vivianne Miedema.

Veertien Amerikanen
De Amerikaanse ploeg levert de meeste kandidaten voor het elftal van het jaar: veertien. Nederland levert samen met Engeland zeven spelers.

Op maandag 23 september wordt het definitieve elftal bekendgemaakt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen