Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Lieke Martens genomineerd voor Gouden Loekie 2018

Geplaatst opdonderdag 10 januari 2019 - 10:19

Lieke Martens maakt met de bekende pindakaasreclame kans om de Gouden Loekie van 2018 aan haar palmares toe te voegen.

De voetbalster van FC Barcelona is genomineerd voor de beste reclame van het jaar.

Hondenweer
Onder de klanken van het voetballied 'You'll Never Walk Alone' zien we in de commercial een jonge Lieke Martens, die vol passie traint met haar teamgenootjes. Terwijl de rest van het team de kleedlokalen opzoekt om zich vervolgens in de sportkantine aan de thee te warmen, is de driftige pupil Martens zielsalleen in de stortregen nog keihard aan het trainen. Wanneer de trainer opmerkt dat Lieke nog in het hondenweer staat te voetballen roept ze haar naar binnen. Als de kleine Martens zich terugtrekt in het kleedlokaal eet ze een boterham met Calvé Pindakaas, zogenaamd de bron van de successen van Martens.

Afrekenen
In de strijd om de Gouden Loekie zal de commercial van Calvé Pindakaas moeten afrekenen met onder meer Heineken, Plus, Jumbo, Lidl en McDonald's.

Trofeeën
De voetbalster uit Bergen heeft al een aantal trofeeën in haar prijzenkast. Zo won ze onder meer met Oranje het Europees Kampioenschap en werd ze in 2017 door de UEFA verkozen tot Europees voetbalster van het jaar en door de FIFA zelfs tot beste voetbalster van de wereld verkozen.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen