Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Lieke Martens genomineerd voor Gouden Loekie 2018

Geplaatst opdonderdag 10 januari 2019 - 10:19

Lieke Martens maakt met de bekende pindakaasreclame kans om de Gouden Loekie van 2018 aan haar palmares toe te voegen.

De voetbalster van FC Barcelona is genomineerd voor de beste reclame van het jaar.

Hondenweer
Onder de klanken van het voetballied 'You'll Never Walk Alone' zien we in de commercial een jonge Lieke Martens, die vol passie traint met haar teamgenootjes. Terwijl de rest van het team de kleedlokalen opzoekt om zich vervolgens in de sportkantine aan de thee te warmen, is de driftige pupil Martens zielsalleen in de stortregen nog keihard aan het trainen. Wanneer de trainer opmerkt dat Lieke nog in het hondenweer staat te voetballen roept ze haar naar binnen. Als de kleine Martens zich terugtrekt in het kleedlokaal eet ze een boterham met Calvé Pindakaas, zogenaamd de bron van de successen van Martens.

Afrekenen
In de strijd om de Gouden Loekie zal de commercial van Calvé Pindakaas moeten afrekenen met onder meer Heineken, Plus, Jumbo, Lidl en McDonald's.

Trofeeën
De voetbalster uit Bergen heeft al een aantal trofeeën in haar prijzenkast. Zo won ze onder meer met Oranje het Europees Kampioenschap en werd ze in 2017 door de UEFA verkozen tot Europees voetbalster van het jaar en door de FIFA zelfs tot beste voetbalster van de wereld verkozen.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen