Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Lieke Martens genomineerd voor Gouden Loekie 2018

Geplaatst opdonderdag 10 januari 2019 - 10:19

Lieke Martens maakt met de bekende pindakaasreclame kans om de Gouden Loekie van 2018 aan haar palmares toe te voegen.

De voetbalster van FC Barcelona is genomineerd voor de beste reclame van het jaar.

Hondenweer
Onder de klanken van het voetballied 'You'll Never Walk Alone' zien we in de commercial een jonge Lieke Martens, die vol passie traint met haar teamgenootjes. Terwijl de rest van het team de kleedlokalen opzoekt om zich vervolgens in de sportkantine aan de thee te warmen, is de driftige pupil Martens zielsalleen in de stortregen nog keihard aan het trainen. Wanneer de trainer opmerkt dat Lieke nog in het hondenweer staat te voetballen roept ze haar naar binnen. Als de kleine Martens zich terugtrekt in het kleedlokaal eet ze een boterham met Calvé Pindakaas, zogenaamd de bron van de successen van Martens.

Afrekenen
In de strijd om de Gouden Loekie zal de commercial van Calvé Pindakaas moeten afrekenen met onder meer Heineken, Plus, Jumbo, Lidl en McDonald's.

Trofeeën
De voetbalster uit Bergen heeft al een aantal trofeeën in haar prijzenkast. Zo won ze onder meer met Oranje het Europees Kampioenschap en werd ze in 2017 door de UEFA verkozen tot Europees voetbalster van het jaar en door de FIFA zelfs tot beste voetbalster van de wereld verkozen.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. En je bent van harte welkom om bij de uitzendingen aanwezig te zijn.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen