Knuffel Lieke Martens en Sherida Spitse

Voetbalsters Oranje beginnen kwalificatie met gelijkspel

De Nederlandse voetbalsters zijn de kwalificatiereeks voor de wereldtitelstrijd begonnen met een gelijkspel. Tegen Tsjechië kwam de favoriet in de Euroborg van FC Groningen niet verder dan 1-1.

Van Bommel coach
Van Bommel tegen Sevilla, Schuurs tegen Dortmund

Mark van Bommel en Kevin Hofland spelen dit seizoen in de groepsfase van de Champions League met hun club Vfl Wolfsburg onder meer tegen Sevilla FC. Dat wees de loting donderdag uit.

Lieke Martens
Lieke Martens grijpt naast trofee beste speelster van Europa

Lieke Martens is donderdag tijdens de loting van de Champions League in Istanbul niet uitgeroepen tot UEFA's Europees voetbalster van het afgelopen seizoen.

Martens Barca
Voetbalster van het jaar: Lieke Martens weer genomineerd

Lieke Martens maakt kans om bij de UEFA tot Europees voetbalster van het jaar te worden uitgeroepen.

50476224_ORANGE_PICTURES
Emotionele Lieke Martens: 'Neem het mezelf heel erg kwalijk'

De Oranjeleeuwinnen strandden vrijdag in de kwartfinale van het olympisch voetbaltoernooi en dat doet pijn bij Lieke Martens, die in de reguliere speeltijd tegen de Verenigde Staten een penalty miste. "Je moet het gewoon beslissen in de wedstrijd", zei ze na de penaltyserie die Nederland fataal werd.

Lieke Martens Nederland-VS (30 jul 2021)
Penalty-echec: Oranjeleeuwinnen uitgeschakeld op Spelen

Het Nederlands dameselftal is in een thriller van een olympische kwartfinale gevloerd door regerend wereldkampioen Verenigde Staten. De Amerikaansen trokken via een penaltyserie aan het langste eind.

Lieke Martens Nederland - China Olympische Spelen (27 jul 2021)
Martens vuurt tweemaal raak in Chinese schiettent: 8-2

De Oranjeleeuwinnen hebben dinsdag geen spaan heel gelaten van de Chinese voetbaldames. Mede dankzij twee goals van Lieke Martens won Nederland haar laatste duel in de poulefase op de Olympische Spelen met een monsterscore: 8-2.

Oranjeleeuwinnen Nederland - Brazilië Olympische Spelen (24 jul 2021)
Janssen helpt Oranjeleeuwinnen met prachtgoal aan gelijkspel

De Nederlandse voetbalsters hebben in een spectaculaire én doelpuntrijke tweede poulewedstrijd met 3-3 gelijkgespeeld tegen Brazilië.

Dominique Janssen, Oranje Leeuwinnen, Olympische Spelen (21 jul 2021)
Voetbalsters pleiten voor wat meer vrijheid in Japan

De Nederlandse voetbalsters voelen zich gevangen in Japan. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman verblijft al ruim twee weken in het gastland van de Olympische Spelen en vrijheid is er amper.

Lieke Martens Olympische Spelen (21 juli 2021)
Oranje Leeuwinnen verpulveren Zambia op Spelen: 10-3

De Oranje Leeuwinnen hebben hun allereerste wedstrijd op de Olympische Zomerspelen gewonnen. De voetbalvrouwen wonnen met 10-3 van Zambia.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten