Overslaan en naar de inhoud gaan

Liegend raadslid lijkt van aardbodem verdwenen

Geplaatst opdonderdag 23 juni 2016 - 14:49

Het Kerkraadse CDA-raadslid Mark Meijer lijkt van de aardbodem verdwenen. Telefoontjes blijven onbeantwoord en hij lijkt ook niet thuis te zijn.

Ook de CDA-fractie in Kerkrade krijgt geen contact met de man.

Voicemail
Fractievoorzitter Annemie Housen probeerde hem te bereiken, maar zonder succes. "Ik heb hem gebeld, maar krijg de voicemail. Ik wil graag weten wat zijn visie op het verhaal is, want er is nogal wat media-aandacht. Vooralsnog hebben we nog vertrouwen in hem en wachten we gewoon af."

Lees ook: Politieke carrière zitzak-raadslid Kerkrade wankelt

Gelogen
Woensdagavond werd bekend dat Mark Meijer loog over de reden waarom hij op Pinkpop werd aangehouden en een nacht in de cel belandde. Hij verklaarde dat hij, als een soort kwajongensstreek, een zitzak naar de camping mee wilde nemen. Maar uit onderzoek van De Limburger bleek woensdag dat Meijer samen met drie anderen wordt verdacht van het stelen van drie zitzakken, 48 blikjes mixdrank en 6 flessen roséwijn.

Lees ook: CDA-raadslid Meijer loog over diefstal op Pinkpop

Pinkpop
Ook in een mail aan de burgemeester en de gemeenteraad zei Meijer dat het ging om een kwajongensstreek, maar Pinkpopbaas Jan Smeets zegt tegen L1 dat hij verbaasd is over de inhoud van de mail: "Het raadslid heeft zelf een mail rondgestuurd waarin hij verslag doet van zijn fout en over spijt en dat soort dingen, maar die mail klopt helemaal niet. Verder geven wij geen commentaar, dat heb ik afgesproken met de Officier van Justitie."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

CDA Kerkrade wacht onderzoek af naar verdacht raadslid
Raadslid Kerkrade zegt sorry: 'Een kwajongensstreek'
CDA-raadslid Meijer loog over diefstal op Pinkpop
CDA in gesprek over toekomst zitzak-raadslid Meijer
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen