Overslaan en naar de inhoud gaan

Liefde overleeft dood in Kerkrade

Geplaatst opvrijdag 14 februari 2020 - 6:00

Bij de expositie '(Re)design death' overleeft liefde de dood

Meer dan vijftig kunstwerken en uitvindingen rond het thema dood en de rituelen daaromheen zijn vanaf deze week te zien in het Cube design museum in Kerkrade. De expositie bestaan uit vier onderdelen; voorbereiding, afscheid, rouw & voortleven en eeuwig leven.

Liefde
Bij dat laatste onderdeel worden ook objecten tentoongesteld, specifiek gericht op geliefden. Zo kun je bijvoorbeeld een ring gemaakt van het zout uit tranen van een geliefde bekijken of ontdekken hoe je kunt reïncarneren als een broodrooster die een eigen karakter heeft. Er bestaat zelfs een app waarmee je ook na de dood met een geliefde kunt appen.

Video: L1
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen