Overslaan en naar de inhoud gaan

Liefde overleeft dood in Kerkrade

Geplaatst opvrijdag 14 februari 2020 - 6:00

Bij de expositie '(Re)design death' overleeft liefde de dood

Meer dan vijftig kunstwerken en uitvindingen rond het thema dood en de rituelen daaromheen zijn vanaf deze week te zien in het Cube design museum in Kerkrade. De expositie bestaan uit vier onderdelen; voorbereiding, afscheid, rouw & voortleven en eeuwig leven.

Liefde
Bij dat laatste onderdeel worden ook objecten tentoongesteld, specifiek gericht op geliefden. Zo kun je bijvoorbeeld een ring gemaakt van het zout uit tranen van een geliefde bekijken of ontdekken hoe je kunt reĆÆncarneren als een broodrooster die een eigen karakter heeft. Er bestaat zelfs een app waarmee je ook na de dood met een geliefde kunt appen.

Video: L1
Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen