Overslaan en naar de inhoud gaan

Liefde op Pinkpop: Tess zoekt zoenende 'meneer X'

Geplaatst opdinsdag 14 juni 2016 - 20:42

Tess van Beusekom kan de jongen die haar zoende tijdens Pinkpop maar niet uit haar hoofd zetten. En daarom is ze een zoektocht gestart naar haar 'meneer X'.

'Plotseling stond hij voor mijn neus en zei 'Fuck it, ik doe het gewoon!', en zoende mij vol op de mond. Door de zenuwen (en misschien wat borrels) ben ik vergeten de naam (ja, écht) en het telefoonnummer van deze leuke jongeman te vragen', schrijft ze op een Facebookpagina van Pinkpop.

De oproep van Tess is al ruim 2000 keer gedeeld. Tot dusver nog zonder resultaat.

Contact
Daar ziet ze graag zo snel mogelijk verandering in komen. 'Ik heb er heel veel spijt van dat ik zijn nummer niet had gevraagd en zou alsnog supergraag met deze jongeman in contact komen. Alleen als het wederzijds is natuurlijk', laat ze weten.

De onbekende jongen is ongeveer 1,80 meter lang, heeft donkerbruin haar en een baard. Volgens Tess verbleef hij op camping C met twee mannen van ongeveer 50 jaar.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Tess vindt 'Pinkpopliefde' na online zoektocht
Wendy heeft Mister Pinkpop niet gevonden: 'Wel paar dates'
Romantiek op Pinkpop: festivalkaartje in ruil voor date
Hetty zoekt charmante cameraman van André Rieu
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen