Overslaan en naar de inhoud gaan

Liefde op Pinkpop: Tess zoekt zoenende 'meneer X'

Geplaatst opdinsdag 14 juni 2016 - 20:42

Tess van Beusekom kan de jongen die haar zoende tijdens Pinkpop maar niet uit haar hoofd zetten. En daarom is ze een zoektocht gestart naar haar 'meneer X'.

'Plotseling stond hij voor mijn neus en zei 'Fuck it, ik doe het gewoon!', en zoende mij vol op de mond. Door de zenuwen (en misschien wat borrels) ben ik vergeten de naam (ja, écht) en het telefoonnummer van deze leuke jongeman te vragen', schrijft ze op een Facebookpagina van Pinkpop.

De oproep van Tess is al ruim 2000 keer gedeeld. Tot dusver nog zonder resultaat.

Contact
Daar ziet ze graag zo snel mogelijk verandering in komen. 'Ik heb er heel veel spijt van dat ik zijn nummer niet had gevraagd en zou alsnog supergraag met deze jongeman in contact komen. Alleen als het wederzijds is natuurlijk', laat ze weten.

De onbekende jongen is ongeveer 1,80 meter lang, heeft donkerbruin haar en een baard. Volgens Tess verbleef hij op camping C met twee mannen van ongeveer 50 jaar.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Tess vindt 'Pinkpopliefde' na online zoektocht
Wendy heeft Mister Pinkpop niet gevonden: 'Wel paar dates'
Romantiek op Pinkpop: festivalkaartje in ruil voor date
Hetty zoekt charmante cameraman van André Rieu
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen