Janine Boer zoekt Vrouw

Epense schapenhouder Janine doet mee aan Boer zoekt Vrouw

In het nieuwste seizoen van Boer zoekt Vrouw is een Limburgse schapenhouder op zoek naar een leuke man. Janine werd zondag met nog negen andere boeren voorgesteld aan het publiek in het populaire televisieprogramma.

Elianne Zweipfenning
Sittardse Rumag-presentatrice vindt liefde bij Thomas Berge

Elianne Zweipfenning, de uit Sittard afkomstige presentatrice van platform Rumag, is sinds een paar weken aan het daten met zanger Thomas Berge.

De Sjoutvotte (14-02-2021)
Ontbijt én liefde uit een doosje van De Sjoutvotte

Carnavalsvereniging De Sjoutvotte uit Geleen heeft zondagochtend ruim 80 ontbijtpakketten rondgebracht.

Bronstig damhert Weert
Onmogelijke liefde bij kinderboerderij Weert

Kinderboerderij Het Hertenkamp in Weert is deze dagen het toneel van een onmogelijke liefde.

Tentoonstelling Cube (14 feb 2019)
Liefde overleeft dood in Kerkrade

Bij de expositie '(Re)design death' overleeft liefde de dood

Dylan Haegens gaat trouwen (30 okt 2019)
YouTuber Dylan Haegens gaat trouwen: 'She said yes'

Dylan Haegens (27) en zijn geliefde Marit Brugman (29) stappen in het huwelijksbootje.

Musical krijgt romantisch einde met huwelijksaanzoek

De musical 'Single Camping' in het theater aan het Vrijthof in Maastricht kreeg zaterdagavond een romantisch einde.

Teddie zoekt grote liefde op nationale televisie

Televisieprogramma Love Island heeft Teddie Schroembges (20) uit Steyl toegevoegd aan het deelnemersveld. In het programma gaan mensen op zoek naar hun grote liefde.

Dag van betaalde liefde: dames van plezier extra verwend

Een romantisch diner, een leuke wandeling door het bos. Voor veel mensen stond donderdag in het teken van hun Valentijn. Vrijdag staat de liefde opnieuw centraal. Het is namelijk de dag van de betaalde liefde.

Video: Platina huwelijk dankzij roos van de kermis

Letterlijk een schot in de roos voor Hein Heijen uit Venlo. Tachtig jaar geleden schoot hij op de kermis een roos en gaf deze aan een willekeurig meisje.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten