Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichtmasten in De Kuip werken weer

Geplaatst opmaandag 12 november 2018 - 21:09

De lichtmasten in De Kuip in Rotterdam werken weer.

Ruim een week geleden viel de verlichting in de Rotterdamse voetbaltempel bij de wedstrijd tussen Feyenoord en VVV-Venlo een minuut na het beginsignaal uit.

Wedstrijd gestaakt
De eredivisiewedstrijd moest gestaakt worden omdat technici de verlichting binnen de voorgeschreven tijd van een half uur niet meer aan de praat kregen. Het duel tussen de Rotterdammers en de Venlonaren wordt nu op 6 december gespeeld.

Reparatie
Een week lang hebben tien personeelsleden van Stadion Feyenoord gewerkt aan het repareren en testen van de verlichting. Kapotte en kwetsbare onderdelen zijn vervangen.

Interland
Stadiondirecteur Jan van Merwijk heeft de KNVB laten weten dat wedstrijden in het stadion probleemloos kunnen verlopen. Bij de voetbalbond bestond daarover met het oog op de interland tegen Frankrijk enige twijfel, maar die is inmiddels weggenomen.

Voortaan sneller
Stadion Feyenoord heeft zodanige maatregelen genomen dat wedstrijden door het uitvallen van de lichtinstallatie niet meer definitief gestaakt hoeven te worden. "De lampen kunnen bij eventuele nieuwe problemen met de lichtinstallatie binnen het voorgeschreven half uur weer volop schijnen", aldus Van Merwijk.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen